Království-tianDe.cz

Přivítejte první slunečné dny lehkým jarním líčením

26.08.23 688x přečteno

Přečtěte si, jak se snadno nalíčit pro jarní období.

Sdílet



Přivítejte první slunečné dny lehkým jarním líčením

Ponurá zima se pomalu překulila, venkovní teploty se šplhají stále výš a ze země se klubou první sněženky a bledule. Jaro už neodbytně klepe na dveře. Chcete i vy ladit s probouzející se jarní přírodou a přizpůsobit své každodenní líčení nejromantičtějšímu období roku? Přečtěte si, jak se ráno před zrcadlem snadno proměnit v křehkou jarní vílu. V článku vám představíme dva různé tipy na líčení, které zaručeně okouzlí vás i vaše okolí.

Zdravá pleť je základ úspěchu

Než začneme s tipy na dekorativní kosmetiku a krásné looky, které lze s její pomocí vykouzlit, nemůžeme nezmínit samotné gró jakéhokoliv líčení – zdravou a spokojenou pleť. V době plné stresu, rychlého životního stylu a vysokého pracovního vytížení je snadné zapomínat na sebe. 

Pokud si ale z ranní i večerní péče o pleť vytvoříte příjemně voňavý a relaxační rituál, věřte, že se ho už nikdy nebudete chtít vzdát

Kosmetika s kyselinou hyaluronovou nebo hadí sérum? O produkty, které z péče na pleť dělají opravdový zážitek, rozhodně není nouze. Spolu s pečujícími maskami a peelingy by mělo být naprostou samozřejmostí pravidelné pečlivé odličování, čištění pleti pomocí tonika nebo pleťové vody a v neposlední řadě také nanášení nočního i denního krému.

První look: vsaďte na přirozenost

První z našich looků je ideální pro každou ženu, která ráda nechá vyniknout svoji přirozenou krásu a pomocí dekorativní kosmetiky chce jen jemně zvýraznit přednosti svého obličeje. K vytvoření tohoto jemného líčení vám bohatě postačí jen několik základních kousků z vaší kosmetické taštičky.

Ze všeho nejdřív sáhněte po bázi pod make-up. Ta na pleti vytvoří jemný film, který bude sloužit jako ochranná vrstva a zároveň bude vaši pokožku příjemně hydratovat. Protože je naším cílem vytvořit přirozeně vypadající look, zkuste protentokrát vynechat těžký make-up a vyměňte ho například za jemný tonální korekční přípravek Cushion. Ten nejenže vaši pleť sjednotí a zakryje všechny nedokonalosti, ale navíc vás ochrání před ostrými jarními paprsky.

Až bude vaše pleť krásně sjednocená, vrhněte se na zvýraznění očních víček a řas. Jaru vládnou jemné pastelové barvy či různé odstíny hnědé, proto vybírejte paletky v podobných odstínech. 

Svůj pohled následně zvýrazněte lehkou vrstvou řasenky. Vaše řasy krásně prodlouží a dodá jim objem i výživu. 

Poslední tečku vašemu jarnímu líčení dodá vhodná rtěnka

Rtěnky Vintage Velvet jsou sametově hebké a navíc vypadají velmi přirozeně. Rty nejen hezky zvýrazní, ale díky obsaženým změkčujícím složkám je i vyživí a hydratují.


Druhý look: nebojte se barev

Druhý jarní look, který jsme pro vás připravili, hraje všemi veselými jarními barvami. Odvážíte se použít výraznější rtěnku či stíny a doslova tak rozzářit svoje okolí?

Tento druh líčení opět vyžaduje sjednocení pleti. V tomto případě jsme použili hydratační tónovací krém, který zakryje všechny nedokonalosti a pleť příjemně zmatní. Jeho schopnosti ale rozhodně nekončí jen u krytí a zmatnění. Chrání ji před škodlivými vlivy životního prostředí. Zároveň obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pleť příjemně změkčí a vypne.

Vdechněte své tváři výraznější look

Po pleti přichází řadu na oči. Vyzkoušejte jemné kouřové líčení, kdy stínujete tři různé odstíny jedné barvy. Na jaře se nabízí růžová, světle zelená, fialová nebo hnědá. Tipy na líčení očí najdete tady.

Oční linku zvýrazněte tužkou na oči, kterou doporučujeme pro větší přirozenost rozetřít štětečkem. Nebojte se experimentovat s barvami. Nemusí to být hned zelená, ale co nahradit černou za hnědou?

Jako poslední přichází na řadu výrazná rtěnka, která tomuto líčení dodá opravdový šmrnc. Sáhněte po broskových, brusinkových nebo malinových odstínech. Rtěnky Creamy Glam fungují zároveň jako pečující balzám. 

Už se taky nemůžete dočkat, až budete zase zítra ráno stát před zrcadlem? Určitě se nebojte některé z našich líčení vyzkoušet. A jestli budete spokojené, neváhejte se s námi podělit o fotku vaší proměny. My se na vaše verze jarního líčení moc těšíme! 

Štítky

Nejoblíbenější

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

15. 1. 202449084x přečteno

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

8. 1. 202426081x přečteno

Líbil se vám tento příspěvek? Pošlete ho dál…



Největší prodejce kvalitních
produktů tianDe

Doprava zdarma při nákupu
nad 1 500 Kč

Dárky k nákupu nad 1 000 Kč
dle vašeho výběru

Pravidelné slevové akce
a soutěže o produkty

Staňte se součástí našeho království

#kralovstvi_tiande_official

Staňte se královnou

a získejte třetinu království k tomu

Přidejte se do klubu tianDe královen. 
Zaregistrujte se a zdarma dostanete 
VIP kartičku s tianDe ID, se kterou máte 
kdykoliv všechny produkty o 1/3 levnější.