Království-tianDe.cz

Nezapomeňte na regeneraci. Nalaďte se proteinově i po sportu

26.08.23 640x přečteno

Po sportu nebo náročnější aktivitě je třeba dodat tělu to, co potřebuje.

Sdílet



Dneska si posvítíme na proteinové koktejly, které vám pomůžou udržet tělo v dobré kondici. A to nejen při sportu, ale i v běžném aktivním životě. Mají totiž hned několik benefitů. Dodají vašemu tělu pořádnou nálož bílkovin, které jsou nezbytné pro regeneraci po sportu a budování svalové hmoty, aminokyseliny, antioxidantyvitamíny pro podporu imunity a vlákninu pro správné trávení. 

Ochutnejte proteinové dobroty pro krásu i pro váš aktivní život

 Proteinové koktejly zaženou chutě, podpoří výkon a dodají energii. Každý umí trochu něco jiného.

1. Odměňte se za výdrž

Proteinový shake přijde vhod po každé dřině ve fitku nebo po běhání. Dodá vám energii, pomůže po tréninku zformovat tělo a podpoří tvorbu svaloviny.

2. Pořád v jednom kole?

Drink plný bílkovin se hodí jako rychlá svačinka, když nemáte čas vyvářet. Výborně zasytí a dodá potřebnou energii na zvládnutí každodenní honičky.

3. Honí vás mlsná?

Zažeňte chutě na sladké zdravě. Proteinové koktejly si můžete dát bez výčitek. Mají totiž jen pár kalorií, jsou bez cukru a slazené výtažky ze stévie.

4. Zbavit se pár kil navíc?

S proteinovými koktejly to půjde lehce. Zaženou hlad i chutě, nastartují metabolismus, odlehčí trávení a zpestří váš každodenní jídelníček.

Opravdová chuť jahod

Honí vás mlsná na jahody i mimo jejich sezónu? Tohle přání vám rádi splníme i bez Marušky a dvanácti měsíčků. Umíchejte si koktejl s chutí jahod kdykoliv vás napadne. V jahodovém drinku je navíc probiotikum inulin, které prospívá střevní mikroflóře, hydrolyzovaný hovězí kolagen pro zdravé klouby, pevné nehty i krásné vlasy a guarana pro zvýšení energie.

Extra příval bílkovin a energie s čoko chutí

Čokoládový koktejl má vysoký obsah aktivních látek, které vám pomůžou hnout s nadbytečnými kily. Zažene chutě na sladké, skvěle zasytí, rozproudí zabrzděný metabolismus a podpoří trávení. Stejně jako jahodový koktejl podpoří vaši krásu kyselinou hyaluronovou a výtažek z guarany vám dodá dlouhotrvající energii.

Je libo vanilková?

Kdo by nemiloval vanilkovou zmrzlinu. Je prostě nejlepší. A tenhle koktejl je úplně jako vanilková a navíc pořádně nutričně vytuněná. Vedle extra porce bílkovin obsahuje i hydrolyzovaný kolagen pro výživu kloubů a chrupavek a hyaluronát sodný pro krásnou pleť bez vrásek a lesklé vlasy.

Koktejl s karobem je umíchaný ženám na míru

4 druhy kvalitního proteinu v koktejlu s karobem skvěle doplňuje komplex aminokyselin. Kyselina lipová, nezbytná pro správné fungování metabolismu, cystein jako důležitá stavební částice bílkovin, L-Carnitin jako spalovač tuků, který nabudí tělo k aktivitě v době hormonálních změn.


Rozehřejte klouby i svaly

Když chcete dát tělu zabrat nebo regenerujte po velké námaze, mrkněte na gel Ortophyt. Hřejivou sílou přináší úlevu nejen vašim kloubům.

Štítky

Nejoblíbenější

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

15. 1. 202449084x přečteno

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

8. 1. 202426081x přečteno

Líbil se vám tento příspěvek? Pošlete ho dál…



Největší prodejce kvalitních
produktů tianDe

Doprava zdarma při nákupu
nad 1 500 Kč

Dárky k nákupu nad 1 000 Kč
dle vašeho výběru

Pravidelné slevové akce
a soutěže o produkty

Staňte se součástí našeho království

#kralovstvi_tiande_official

Staňte se královnou

a získejte třetinu království k tomu

Přidejte se do klubu tianDe královen. 
Zaregistrujte se a zdarma dostanete 
VIP kartičku s tianDe ID, se kterou máte 
kdykoliv všechny produkty o 1/3 levnější.