Království-tianDe.cz

Vaše terasa se v létě musí blýskat. Víte, jak na to?

26.08.23 804x přečteno

Udržujte svou terasu čistou. S produkty tianDe je to hračka

Sdílet



Vaše terasa se stává v letní sezóně jedním z nejvytíženějších míst. Zabrat ale dostává po celý rok. Při grilovačkách, prudkém lijáku, stěhování nábytku, chumelenici nebo dokonce i při radovánkách zvířecích mazlíčků.

Žádné knížecí rady. Zeptali jsme se jedné z vás

Hlavní “viníky”, kteří mají na svědomí největší neplechu na venkovní terase, nemusíme hledat dlouho: děti a domácí zvířata. “Na terase často i jíme. Dětem ale jídlo často padá na zem, takže jsou na podlaze mastné fleky, které nikdy nešly dolů,” prozrazuje Lucie Ježková z Plzeňska s tím, že podlaze dávají zabrat i čtyřnozí mazlíčci, kteří si přímo na dřevolaminátových prknech dopřávají svoji hostinu. Do hlavního gruntování se Lucie pouští s příchodem letní sezóny. Do té doby totiž terasa zpravidla odpočívá. Začíná čištěním, stěhováním nábytku a pokračuje pravidelnou údržbou.

Lucie Ježková žije se svou rodinou na Plzeňsku. Její terasa je přes léto středobodem setkávání.

Recept na dokonale čistou terasu

Pečlivost, ale i Mýdlový oříšek. Lucie nám prozradila, jaký je její recept na čistou venkovní terasu.

1.

Terasu nejdříve opláchnu vodou od hrubých nečistot, prachu i pylu. Celou ji pokapu Mýdlovým oříškem, nešetřím na mastných flecích a skvrnách.

2.

Koštětem prostředek rozetřu a napěním po celé ploše. Na velké nečistoty přitlačím a nechám Mýdlový oříšek působit zhruba 5 minut.

3.

Podlahu pak vezmu pořádně rýžákem, celý proces zopakuji ještě jednou a mám hotovo. Příště taky vyzkouším oboustranný hadr na podlahu tianDe. 

Lucie vsadila na šetrnost, účinnost i všestrannost

Lucie se rozhodla nahradit agresivní chemická čistidla ekologicky šetrným přípravkem. Jejím nerozlučným parťákem se stal Mycí prostředek na nádobí na bázi plodů Mýdelníku. My mu s radostí říkáme Mýdlový oříšek. Jeho všestrannost a mycí sílu Lucie oceňuje nejen u sebe v kuchyni nebo při mytí dřevolaminátové terasy. Využije ho i jinde. “Úplně nejraději ho používám na chatě, kde nemáme teplou vodu. Mastnotu umyje i ve studené vodě“ uzavírá Lucie svoji zkušenost.

Proč je Mýdlový oříšek tak účinný, a to i ve studené vodě

Odpověď je jednoduchá. Mýdlový oříšek sází na staletími osvědčenou sílu přírodních saponinů, které obsahují plody mýdlovníku. Mýdlový oříšek se skvěle hodí na většinu povrchů jako jsou kov, sklo, dřevo, PVC, dlažbu nebo beton. Výborně čistí ve spojení se studenou nebo vlahou vodou a navíc je ekologicky šetrný. Uplatnění najde v celé domácnosti.

Přednosti mýdlových ořechů známe od pradávna

Mýdelník je lidový název pro dřevinu s latinským pojmenováním Spindus. Stromy se už od starověku pěstují pro své plody s velkým množstvím přírodního saponinu.

Usušené skořápky obsahující saponin mají skvělé čistící vlastnosti. V kombinaci s vodou vytváří mýdlovou pěnu a jsou ekologickou alternativou konvenčním průmyslovým prostředkům.

Přírodní "mýdlo", které obsahují skořápky plodů Mýdelníku, ocení v čistících prostředcích zejména alergici a lidé s problematickou pokožkou

Čistá podlaha i terasa bez námahy

Využijte sílu neuvěřitelně savých a odolných mikrovláken. Výborné čistící schopnosti propůjčují i Oboustrannému hadru na podlahu. Výborně čistí i bez použití čistících prostředků. Ve spojení s ekologicky šetrným Mýdlovým oříškem získáte osvědčené spojence v boji proti špíně.

Štítky

Nejoblíbenější

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

15. 1. 202449076x přečteno

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

8. 1. 202426081x přečteno

Líbil se vám tento příspěvek? Pošlete ho dál…



Největší prodejce kvalitních
produktů tianDe

Doprava zdarma při nákupu
nad 1 500 Kč

Dárky k nákupu nad 1 000 Kč
dle vašeho výběru

Pravidelné slevové akce
a soutěže o produkty

Staňte se součástí našeho království

#kralovstvi_tiande_official

Staňte se královnou

a získejte třetinu království k tomu

Přidejte se do klubu tianDe královen. 
Zaregistrujte se a zdarma dostanete 
VIP kartičku s tianDe ID, se kterou máte 
kdykoliv všechny produkty o 1/3 levnější.