Království-tianDe.cz

Spceciální trenýrky s turmalínem probudí sílu mužského těla

26.08.23 665x přečteno

Nenechte své muže strádat. Pořiďte jim do prádelníku pánské spodní prádlo s turmalínovou vrstvou. Prohřeje jejich bedra i problematické oblasti pánve. Večer si je nasadí a ráno se probudí plní elánu.

Sdílet



Speciální trenýrky s turmalínem probudí sílu mužského těla

V tianDe se nikdy nesmíříme s ničím obyčejným. Kombinujeme poznatky čínské medicíny s nejnovějšími vědeckými výzkumy. Netýká se to jen kosmetiky, ale i pánského spodního prádla. Vybavili jsme ho speciální turmalínovou vrstvou, která je umístěna na poklopci a v oblasti beder. Tady příjemně prohřívá a harmonizuje problematická místa. Nijak se nedotýká varlat, která teplo nesnáší. Pánské intimní zdraví je tak v bezpečí.  


Nejsou trenýrky jako trenýrky. Tyhle mají speciální turmalínovou vrstvu

Turmalín je jediný minerál, který má elektromagnetické pole. Stejně jako lidské tělo. Jejich vzájemné působení zlepšuje krevní oběh a metabolické procesy v místech, kam ho přiložíte. Turmalín se v kontaktu s tělem zahřívá, vydává infračervené záření a vyvolává molekulární vibrace. Jeho působení se dá přirovnat k fyzioterapeutické proceduře. Působí tam, kde pociťujete diskomfort. Dané místo prohřívá a zvyšuje jeho prokrvení. 

Součástí speciální bodové vrstvy jsou i oxidy křemíku a zinku. Přes pokožku pronikají do organismu, kde normalizují tvorbu spermií a jejich pohyblivost


Uleví mužům se sedavým zaměstnáním

Pánské spodní prádlo můžou nosit muži všech věkových kategorií. Buď jako formu prevence, nebo jako důsledek sedavého zaměstnání, které zhoršuje krevní oběh a zadělává na problémy s pánví nebo prostatou. Uleví řidičům, IT pracovníkům, manažerům nebo úředníkům. Využijí je ale i lidé s pasivním životním stylem. Příjemně prokrví jejich tělo a uleví od nepohodlí v bederní páteři.


Harmonizují vylučovací soustavu a nabuzují libido

Výhoda 1

prevence potíží s prostatou, ledvinami a močovým měchýřem.

Výhoda 3

příznivě působí na krevní oběh a bederní páteř

Výhoda 2

normalizují potenci a zvyšují sexuální apetit

Výhoda 4

lze nosit, i když trpíte na hemeroidy

100% bavlna je velmi příjemná na kůži

Trenýrky jsou vyrobené z kvalitní bavlny, takže je muži rádi nosí. Díky pohodlnému střihu dokonale přilnou k postavě. Jak je oblečou, nebudou je chtít sundat.


Používejte je přes noc. Ráno se probudíte jako znovuzrození

Doporučujeme pomalý start. První den se spodní prádlo obléká na 10-15 minut. Uvidíte, jak bude tělo reagovat. Každý další den interval o 5-10 minut prodlužte. Když už je muži zvládají nosit pár hodin, můžou v nich i spát. 

  • nosí se večer a přes noc
  • maximálně 8 - 10 hodin

Jakou vybrat velikost? 

Velikost L odpovídá klasickým velikostem M-L. Velikost XL odpovídá XL.

Oblékat by je neměli jen lidé se zvýšenou teplotou (nachlazení), onkologickým onemocněním, křečovými žílami, kardiostimulátorem nebo poškozenou pokožkou v oblasti prádla. U hyperteriózy doporučujeme poradit se s doktorem. Všichni ostatní si jejich pohodlí mohou užít bez obav.


Perte je ručně a sušte venku

Na praní používejte pouze tekuté prací prostředky. Nejlepší je obyčejné mýdlo nebo intimní gel. Perte je ideálně ručně nebo alespoň v programu ručního praní s max teplotou 30 °C. Jemně je vyždímejte a dejte uschnout ven. 

  • neodstřeďujte ve ždímačce
  • nenechávejte na přímém slunci
  • nežehle

Večerní rituál pro muže, který vrací sílu a radost do života

1. Začínáme relaxační sprchou

Chlapské starosti a problémy celého dne spolehlivě smyje jemný sprchový gel. Koloidní stříbro důkladně vyčistí namáhanou pokožku a zároveň ji zklidní. Má protizánětlivý a hojivý účinek. Krásně pění a moc hezky voní. 

2. Následuje krátká masáž

Teď přichází na řadu masážní olej Tajemství císařských komnat. Do důkladně osušené pokožky hráze (mezi konečníkem a pohlavním orgánem) vmasírujte 4-5 kapek oleje. Stejné množství naneste do spodního Dantianu (2 cm pod pupkem). 

3. Teď už jen nalepit bylinnou náplast

Na akupunkturní bod v oblast ledvin, který se nazývá šen-šu. Najdete ho v kříži, 3-5 cm zleva a zprava od páteře. Fytonáplast můžete použít i na zmíněný bod spodní Dantian. Náplast nechte působit 8 hodin. O ledviny a vylučovací soustavu bude pečovat 19 aktivních látek (např. kafr, bazalka, myrhovník nebo puškvorec obecný).

4. Natáhnout turmalínové trenýrky a zaslouženě spát

Muži se ráno probudí plni síly a optimismu. Jejich tělo si během 8 hodin odpočine a nasaje sílu z aktivních látek, které k němu na několik hodin přilnou. To za těch deset minut v koupelně stojí. 

Turmalín dokáže pomoct i sportovcům a ženám se sedavým zaměstnáním. 

Štítky

Nejoblíbenější

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

15. 1. 202449084x přečteno

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

8. 1. 202426081x přečteno

Líbil se vám tento příspěvek? Pošlete ho dál…



Největší prodejce kvalitních
produktů tianDe

Doprava zdarma při nákupu
nad 1 500 Kč

Dárky k nákupu nad 1 000 Kč
dle vašeho výběru

Pravidelné slevové akce
a soutěže o produkty

Staňte se součástí našeho království

#kralovstvi_tiande_official

Staňte se královnou

a získejte třetinu království k tomu

Přidejte se do klubu tianDe královen. 
Zaregistrujte se a zdarma dostanete 
VIP kartičku s tianDe ID, se kterou máte 
kdykoliv všechny produkty o 1/3 levnější.