Království-tianDe.cz

Plíseň na nohou a nehtech na sebe upozorní

26.08.23 1195x přečteno

Nepříjemnost, kterou je ale třeba řešit

Sdílet



Plíseň na nohou a nehtech na sebe upozorní

Svědí vás pokožka na chodidlech a mezi prsty? Pociťujete pálení a máte na nohou zarudlou, suchou a popraskanou kůži? Objevily se u vás nezdravě vypadající zažloutlé nehty, které jsou tvrdé a zároveň se lámou? S největší pravděpobností trpíte kožní mykózou, která patří mezi velmi časté infekční onemocnění. Plíseň na nohou si nevybírá. Postihuje jak muže, tak ženy. tianDe vám přináší kosmetické výrobky, které se stanou vašimi spojenci v boji a prevenci proti mykóze.

Plíseň na nohou a nechtech způsobují špatné boty

Kožní mykózu na nohou, která se v odborné terminologii nazývá Tinea Pedis, způsobuje několik faktorů. Tím nejzásadnějším je nadměrné pocení (zejména v letních měsících) v kombinaci s nevhodně zvolenou obuví, která je neprodyšná a pokožka nohy špatně dýchá. V kombinaci s nekvalitními ponožkami se tak tvoří ideální prostředí pro výskyt kvasinek a dermatofytů. K samotné infekci pak kromě samotného zapaření chodidel dochází na koupalištích, bazenéch, apod.

Při plísni nehty opravdu trpí

Dlouhodobě neléčená plíseň na chodidlech se pomalu rozšiřuje a může zásáhnout i zbytek těla. Bezprostředně na nehtech se nevítané kvasinky projevují nenápadně a postupně. 

  • Nejdříve dochází k zesílení okraje nehtů.
  • Nehet začíná měnit barvu, žloutne.
  • Dochází k jeho třepení a drolení.
  • Plíseň se začíná rozšiřovat i na kůži v okolí nehtů.
  • Nehty na nohou začínají zapáchat a rudnout.

V boji proti plísni nehtů a nohou pomohou koupele, desinfekce, ale i očista těla

Nepříjemným kvasinkám a infekci nohou můžete čelit s kosmetickými přípravky tianDe. Přinášíme vám přípravky, jejichž síla tkví v sázce na tradiční asijské receptury. Receptury, které prověřila celá tisíciletí. Speciální koupelové směsi revitalizují a zjemňují suchou a poničenou kůži. Zároveň odstraňují mozoly, přizpívají ke zpevňování cév a předcházejí otokům. Co je však nejdůležitější? Zmírňují pocení chodidel a působí tak proti nadměrné tvorbě plísní. Přírodní antiperspirant Natural Veil je universálním kosmetickým přípravkem, který díky účinné síle minerálu alunit, do hloubky očistí i vaše chodidla a zároveň je nechá přirozeně dýchat. V boji proti mykóze kůže vyzkoušejte i Intimní gel tianDe. Ten je určen na důkladné mytí celého těla a obsahuje koloidní stříbro, které má výborné dezinfekční vlastnosti. 

Zatočte s plísněmi na nehtech a nohou, vyberte si účinné přípravky tianDe

Mějte nohy jako bavlnce, odvděčí se vám zdravím

K péči o nehty na nohou vám tianDe nabízí Pilník na nohy s krystaly křemene. Ten dokonale odstraní poškozené části nehtu a postará se o jeho ideální tvar. Základem při předcházení obtíží s plísní na nohách je používání kvalitních ponožek. TianDe vám přináší například Bavlněné ponožky s bodou aplikací turmalínu, které přizpívají k regeneraci organismu. Gelové ponožky, jejichž základem je přírodní kaučuk, vám pomohou zajistit dlouhodobou hydrataci, ochranu a výživu chodidel.

Očistěte své tělo a zbavte se plísně

Překyselený organismus je ideálním místem pro rozvoj kvasinek a bakterií. Proto v boji proti mykóze pomohou jak přípravky, které působí lokálně, tak i bylinné směsy a čaje. Ty příznivě působí na dosažení rovnováhy ve vašem organismu a vystavují tak nechtěným plísňovým "hostům" nepřekonatelnou bariéru. Pročištěte si tělo s výrobky tianDe, vyberte si účinné bylinné směsi.

Štítky

Nejoblíbenější

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

15. 1. 202449084x přečteno

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

8. 1. 202426081x přečteno

Líbil se vám tento příspěvek? Pošlete ho dál…



Největší prodejce kvalitních
produktů tianDe

Doprava zdarma při nákupu
nad 1 500 Kč

Dárky k nákupu nad 1 000 Kč
dle vašeho výběru

Pravidelné slevové akce
a soutěže o produkty

Staňte se součástí našeho království

#kralovstvi_tiande_official

Staňte se královnou

a získejte třetinu království k tomu

Přidejte se do klubu tianDe královen. 
Zaregistrujte se a zdarma dostanete 
VIP kartičku s tianDe ID, se kterou máte 
kdykoliv všechny produkty o 1/3 levnější.