Království-tianDe.cz

Mykóza nehtů na nohou trápí čtvrtinu Čechů

26.08.23 1131x přečteno

Nepříjemnost, která se ale dá účinně řešit.

Sdílet



Mykóza nohou patří mezi časté choroby postihují obě pohlaví. Nejčastěji se projevuje na chodidlech, mezi prsty nebo na nehtech nohou. S tímto plísňovým onemocněním se v České republice v průběhu života setká téměř jedna čtvrtina populace. Mykóza nohou (v odborné terminologii zpravidla nazývaná tinea pedis) je nenápadné onemocnění, které se projeví nejdříve kornatěním pokožky chodidla, jeho svědivostí, zažloutnutím nehtů nebo v neposlední řadě nelibým zápachem. Za vším stojí mikroskopické houby napadající pokožku člověka, nejčastěji kvasinky nebo dermatofyty.

Napadnuté nehty začnou viditelně chřadnout

Živnou půdou pro mykózu jsou zapařená chodidla a nedostatečná hygiena. Napadne-li plíseň nehty, upozorní vás na to jejich stav:

  • nejdříve dojde k zesílení okraje nehtu
  • dochází ke zežloutnutí/znědnutí nehtu
  • nehet zesílí, přesto se třepídrolí
  • zpravidla bývá napadena i kůže v okolí nehtu
  • projevit se může i nelibý zápach

Chcete se mykózy nehtů na nohou zbavit? Důvěřujte přípravkům tianDe

Čím dříve se začne plíseň nehtů a chodidel řešit, tím kratší a méně útrpná je i léčba samotná. Pokud necháte situaci ovšem zajít daleko, nehty se mohou hojit až několik měsíců a mykóza se může rozšířit dál po vašem těle. Osvědčenou prevencí, ale i účinnou zbraní proti této infekční chorobě jsou i kosmetické přípravky tianDe.

Přináší kosmetické přípravky, které jsou založeny na tradiční asijské receptuře. Recepturě prověřené tisíciletitými zkušenostmi. Speciální koupelové směsi revitalizují a zjemňují suchou a poničenou kůži. Zároveň odstraňují mozoly, zpevňují cévy a předcházejí otokům. Co je však nejdůležitější? Zmírňují pocení chodidel a působí tak účinně proti plísním. Přírodní antiperspirant Natural Veil je universálním kosmetickým přípravkem, který díky účinné síle minerálu alunit do hloubky očistí vaše chodidla a zároveň je nechá dýchat. V boji proti mykóze kůže vyzkoušejte i Intimní gel tianDe. Ten je určen na důkladné mytí celého těla a obsahuje koloidní stříbro, které má výborné desinfekční účinky.

Sáhněte po koupelových solích, krému, antiperspirantu a gelu

Prevence, ale i pohodlí. Ponožky tianDe znamenají kvalitu zacílenou na zdraví

Výskyt kožní mykózy na nohou je odvislý od nadměrného pocení chodidel v souvislosti s používáním nekvalitních ponožek. Kvalitní ponožky jsou tak naprostý základ. TianDe vám přináší například Bavlněné ponožky s bodovou aplikací turmalínu, který má regenerační účinek na organismus. Gelové ponožky, jejichž základem je přírodní kaučuk, vám pomohou zajistit dlouhodobou hydrataci, ochranu a výživu chodidel. V boji proti plísni využijte pro péči o nehty Pilník na nohy s krystaly křemene, který dokonale odstraní poškozené části nehtů a kůže.

Silná imunita a vyrovnaný organismus jsou bariérami proti mykóze na nehtech nohou

Jak na plísně na nohou komplexně? Oslabený organismus spolu s podlomenou imunitou jsou ideálními místy pro rozvoj kvasinek a bakterií. Proto v boji proti mykóze pomohou jak přípravky, které působí lokálně, tak i bylinné směsi a čaje. Ty příznivě působí na dosažení rovnováhy ve vašem organismu a vystavují tak nechtěným plísňovým "hostům" nepřekonatelnou bariéru. Pročistěte si tělo s výrobky tianDe, vyberte si účinné bylinné směsi.

Štítky

Nejoblíbenější

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

15. 1. 202449084x přečteno

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

8. 1. 202426081x přečteno

Líbil se vám tento příspěvek? Pošlete ho dál…



Největší prodejce kvalitních
produktů tianDe

Doprava zdarma při nákupu
nad 1 500 Kč

Dárky k nákupu nad 1 000 Kč
dle vašeho výběru

Pravidelné slevové akce
a soutěže o produkty

Staňte se součástí našeho království

#kralovstvi_tiande_official

Staňte se královnou

a získejte třetinu království k tomu

Přidejte se do klubu tianDe královen. 
Zaregistrujte se a zdarma dostanete 
VIP kartičku s tianDe ID, se kterou máte 
kdykoliv všechny produkty o 1/3 levnější.