Království-tianDe.cz

Libeček lékařský: Všestranný zázrak pro vaše zdraví

26.08.23 5168x přečteno

Libeček není jen přísadou do polévek, zaslouží si mnohem více pozornosti, protože je našemu tělu opravdu všestranně prospěšný.

Sdílet



Možná jste libeček lékařský doposud vnímali pouze jako oblíbené koření do polévky, ale dnes vám představím jeho mnohem širší spektrum využití a přínosů pro zdraví. Tato bylina skrývá v sobě mnoho pozitivních vlivů, které podporují nejen cévní soustavu a vylučování vody, ale také normální trávení. Připojte se ke mně na této cestě objevování libečku lékařského a jeho úžasných benefitů

Podporuje normální činnost cévní soustavy

Jedním z hlavních pozitivních účinků libečku lékařského je jeho podpora cévní soustavy. Obsahuje látky, jako je apigenin, která má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Tyto vlastnosti pomáhají udržovat cévy zdravé a chrání je před poškozením volnými radikály. Pravidelná konzumace libečku lékařského může snížit riziko srdečně-cévních onemocnění, jako jsou srdeční infarkty a mrtvice, a přispět k celkovému zdraví vaší cévní soustavy.

Podporuje vylučování vody z těla

Dalším důležitým přínosem libečku lékařského je jeho schopnost podporovat vylučování vody z organizmu. Mnoho lidí se potýká s problémem nadměrného zadržované vody v těle, což může vést k otokům a nepohodlí. Díky svému přirozenému účinku odvodňování, libeček lékařský pomáhá stimulovat tvorbu moči a odstraňovat přebytečnou vodu z těla. Tím podporuje rovnováhu tekutin v těle a pomáhá vám zbavit se otoků a pocitu nadýmání.

Podporuje normální trávení

Kromě toho libeček lékařský také podporuje normální trávení. Obsahuje éterické oleje, které mohou stimulovat produkci trávicích enzymů a podporovat pohyb střev. To vede k lepšímu trávení potravy, snížení nadýmání a zlepšení celkového pohodlí v trávicím systému. Pokud trpíte problémy s trávením, libeček lékařský může být přirozenou volbou pro podporu vašeho zažívání.

Zaujaly vás účinky libečku? Sáhněte po Zlatophytu

Zlatophyt je "bylinné zlato" pro vaše ledviny a močové cesty. Zlatophyt je královský doplněk stravy, který obsahuje vysoký podíl výtažku z libečku. Zlatophyt podporuje především správnou činnost ledvin a močových cest. 

Říká se, že není všechno zlato, co se třpytí. Toto bylinné zlato se sice netřpytí, ale  pro naše ledviny a močové cesty je doslova pokladem. Zpozornět by měly hlavně ženy, protože tento komplex udržuje jejich hormonální systém v kondici. Navíc pomáhá k udržení optimální hmotnosti, podporuje zdraví kloubů, cév a normální trávení.

Zlatophyt dále obsahuje extrakt ze zlatobýlu, který pomáhá udržovat zdravou kondici ledvin a močových cest. Vitamín K2 příznivě ovlivňuje kosti a kardiovaskulární systém. Omega mastné kyseliny, které rovněž podporují správnou činnost cévní soustavy a jód, který je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy. 



Zlatý komplex pro zdravé ledviny

Ledviny jsou důležitou čističkou našeho těla. Aby splňovaly svou detoxikační funkci, jak mají, je třeba se o ně dobře starat. 

Pokud jste dobří zahradníci či zahradnice, můžete si libeček sami vypěstovat. V našich podmínkách se mu dobře daří.

S přáním mnoha zdraví

 

Adelina Hessová
Produktový specialista
Království tianDe

Štítky

Nejoblíbenější

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

Konečně vám je můžeme prozradit! 2 novinky královských rozměrů

15. 1. 202449084x přečteno

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

Kouzlo přírody pro těžké, oteklé a unavené nohy? Známe recept

8. 1. 202426081x přečteno

Líbil se vám tento příspěvek? Pošlete ho dál…



Největší prodejce kvalitních
produktů tianDe

Doprava zdarma při nákupu
nad 1 500 Kč

Dárky k nákupu nad 1 000 Kč
dle vašeho výběru

Pravidelné slevové akce
a soutěže o produkty

Staňte se součástí našeho království

#kralovstvi_tiande_official

Staňte se královnou

a získejte třetinu království k tomu

Přidejte se do klubu tianDe královen. 
Zaregistrujte se a zdarma dostanete 
VIP kartičku s tianDe ID, se kterou máte 
kdykoliv všechny produkty o 1/3 levnější.